No Sweat Off My Back е третият сингъл от новия албум на Kan Wakan

No Sweat Off My Back е третият сингъл от новия албум на Kan Wakan
27 Октомври 2021

Kan Wakan пусна третия и финален сингъл преди излизането на новия си албум. No Sweat Off My Back вече е в световните платформи за музика и в него отново звучи топлият и емоционален глас на SAÍGO.

Темата на парчето следва футуристичната линия на предишните два сингъла - O’Mother и Shining Bright Truth и подобно на тях е поетична реплика на странното време, в което живеем.

Живеем в общества, които са в упадък и разпад. Живеем в дигиталния свят, който е анонимен, но и под постоянно наблюдение. В ерата на автоматизацията продължаваме да се самоопределяме през работата. За мен тази песен е медитация и приемане на задушаващото безпокойство на модерния човек”, казва Георги Линев.

Видеото към парчето, отново режисирано от Васил Витанов, е своеобразно наблюдение на един недобре подготвен снимачен екип, който подготвя терена си. Клипът е по-скоро визуално допълнение към песента, отколкото опит за подчертаване на идеите, заложени в нея. Той е и първа част на видео трилогия, обединяваща три песни от Phantasmagoria Vol. 2.

Прочетете още