NICKA представи новата си песен и клип „Lolita”, вдъхновени от романа на Владимир Набоков

NICKA представи новата си песен и клип „Lolita”,
вдъхновени от романа на Владимир Набоков
21 Септември 2022

Певицата Надежда Александрова – NICKA представи новата си песен „Lolita”. Автори на музиката и текста са Денис Попстоев и NICKA, а за режисурата и хореографията на видеото отговаря една от най-успешните български танцови групи – Skywalkers.

NICKA споделя за “Lolita”: „Песента не е вдъхновена от моя лична история, а от романа „Лолита“ на Владимир Набоков. Още преди месеци, подреждайки библиотеката вкъщи, попаднах на книгата, която бях чела доста отдавна. По това време не мисля, че бях готова да възприема историята напълно. Реших, че е редно да го прочета отново, оттам дойде и първоначалната идея за песента.“

Надежда Александрова доби популярност след участието си в „Гласът на България“. Кавърът ѝ на песента „Wicked Games” има близо 8 милиона гледания. От октомври 2021 година Надежда е част от музикалния лейбъл Yan Brothers Studio, а неин продуцент е популярният артист и музикант Рафи Бохосян. Първият сингъл, който певицата представя с новия си псевдоним NICKA, е хитът „Upset”, а след него следват песните „Ако не си за мен“ и „Едно птиче ми каза“.

Прочетете още