COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Нели Петкова представя „Broken“

Нели Петкова представя „Broken“
26 Март 2020

Нели Петкова представя новия си англоезичен проект – „Broken“ и видеото към нея. От 26 март сингълът е достъпен във всички дигитални стрийминг платформи.

В „Broken“ виждаме Нели Петкова в нова светлина – парчето е в стил R&B. Нели споделя, че за нея е огромно удоволствие да работи с едни от най-добрите в този стил музика. В създаването на „Broken“ певицата си сътрудничи с носителя на „Грами“ - музикалния продуцент David „Swagg R’ Celious” Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019г. (за албума на певицата H.E.R.). Също така, той получи още 5 номинации „Грами “ през 2020 г.

Нели Петкова пише песента „Broken“ съвместно със Swagg R'Celious. Текстът и изпълнението на „Broken“ са с характерния за певицата дълбок емоционален заряд. Видеото на „Broken“ улавя едновременно атмосферата на Ню Йорк и емоционалното състояние на лирическата героиня. Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye.

Прочетете още