Най-доброто от втори сезон на „БГ Версия“

Най-доброто от  втори сезон на „БГ Версия“
17 Декември 2020

„БГ Версия“ е музикално предаване, което представя най-доброто от българската музика в нови, вълнуващи акустични версии! В този сезон ви представихме селекция от едни от най-обичаните и популярни български изпълнители. Групи като D2, P.I.F., Б.Т.Р. и Jeremy? ни показаха една съвсем друга тяхна страна, представиха ни изцяло нови акустични версии на някой от най-емблематичните си и динамични песни.

В същото време имахме удоволствието да се насладим на нежните и красиви изпълнения на Белослава и Михаела Филева. Орлин Горанов и АКАГА, Графа, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени и DEEP ZONE Project ни представиха някой от най-хитовите си парчета в нови и неочаквани версии, а Миро допълни празничната атмосфера и със специално подготвени изпълнения на две негови коледни песни.

Освен всички тези утвърдените и заслужили изпълнители, които представиха частица от най-доброто от българската музика, във всеки епизод на втори сезон на „БГ Версия“ ви представяхме и млади и обещаващи български таланти. Сред тях бяха Bloodrush, Тино, Керана и космонавтите, Елена Сиракова, Innerglow, Йоана Сашова, Трио VIVA, SoulBmoll, Death Man’s Hat, A.L.E.K.S., Chris Zayane и Trombobby X C-Mo.

В следващите недели ще може да видите няколко специални епизода с най-доброто от предаването „БГ Версия“ (втори сезон) от 23:00ч в ефира на БНТ 1.

Почитателите на качествената българска музика ще могат да гледат всички изпълнения във Facebook и YouTube канала на предаването, както и да чуят новите версии на любимите си песни в ефира на БГ Радио.

„БГ Версия“ – различната версия на българската музика.

Прочетете още