На 9 април обявяваме номинациите за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2024

На 9 април обявяваме номинациите за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2024
3 Април 2024

Време е да разберем кои са номинираните и това става на 9 април, в специална програма! В нея, във всеки час се разкриват имената на петимата номинирани в една категория!

Гласуването за Годишни Музикални Награди на БГ Радио започна на 23-ия рожден ден на БГ Радио - 3 март 2024 г. и приключва в последните минути на 8 април. В този етап десетки хиляди вота определят петте имена на артисти, песни, албуми и видеоклипове, които получават номинация за награда във всяка от десетте категории, избирани изцяло от слушателите на БГ Радио.

В 9:00 часа ще разкрием кой артист тази година бе определен от екипа на радиото да получи почетната награда БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова за 2024 година!

Пликовете с имената на номинираните ще бъдат отваряни от популярни лица. Заедно с нашите водещи - Симо, БогиДеси, Цвети и Наско в студиото, за да разкрият дългоочакваните имена ще бъдат много обичани звезди, между които Мариан Бачев, Силвия ПетковаМариян Станков – Мон Дьо, Георги Любенов, Благой Цицелков, Ники Кънчев, Александър Петров, Дивна и Рафи.

На 9 април, на всеки час в ефира на БГ Радио обявяваме номинираните за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2024-та! Бъдете с нас от 10:00 до 20:00 ч, за да научите първи имената на номинираните в ефира на БГ Радио и в официалните ни канали във Фейсбук и Инстаграм.

Гласуването за втория етап за Годишните Музикални Награди на БГ Радио започва в първите минути на 10 април 2024 г.

Прочетете още