Номинациите стават ясни на 14 юни!

Номинациите стават ясни на 14 юни!
8 Юни 2021

Време е да разберем кои са номинираните! 

Понеделник, 14 юни е важен ден за БГ Радио тази година! Това е денят, в който ще разкрием имената на номинираните, които от 15 юни ще продължат надпреварата във втория кръг от гласуването за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021! Броят на гласувалите вече е десетки хиляди, но първият етап от гласуването ще приключи в последните минути на 13 юни, неделя.

Обявяването ще стане от мобилното ни студио до емблематичния за София "Мост на Влюбените" - в Бар Национал. В специалното предаване ще се включат известни и обичани медийни лица.

И това не е всичко! Преди да пристъпим към разкриване на имената на номинираните, заедно с представители на Столична община ще открием изложба по случай 20-тия юбилей на БГ Радио - „20 ГОДИНИ БГ РАДИО – БЪЛГАРИЯ ЗВУЧИ ПО-ДОБРЕ ОТ ВСЯКОГА“. Изложбата ще се състои в рамките на Галерия на открито на "Мост на влюбените" и феновете могат да я видят в следващите две седмици до 27 юни. Изложбата се осъществява с подкрепата на Столична община и Vivacom.

Бъдете с нас от 17:00 ч, в понеделник, 14 юни, за да научите първи имената на номинираните в ефира на БГ Радио и в официалните ни канали във Фейсбук и Инстаграм.

На 14 юни в ефира на БГ Радио ще разберем и най-вълнуващата новина - кога и къде ще се проведе церемонията на Годишните Музикални Награди на БГ Радио тази година! 

Подкрепете своите любими български песни и изпълнители - гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио!

Първият етап от гласуването приключва на 13 юни в 23.59 ч.!

Прочетете още