MONA и Iskrata в най-вкусната песен Bon Appétit!

MONA и Iskrata в най-вкусната песен Bon Appétit!
14 Февруари 2024

За този Свети Валентин менюто със сигурност ще бъде музикално, а вкусът - неочаквано добър благодарение на една (не)очаквана комбинация. След изключително големия успех на парчето „Счупено сърце“, по което MONA за първи път работи с Iskrata, двамата решават, че е време за дует. Песента носи вкусното заглавие Bon Appétit.

Искахме историята да разказва за двама човека, които прекарват време заедно и изпитват удоволствие от присъствието на другия, но на следващия ден никой няма смелост да признае това и да пише първи. Смятаме, че тази ситуация е често срещана и до някаква степен искахме да пречупим виждането на хората за това кой наистина трябва да пише първи“, споделя MONA.

Работата им по песента започва още в края на миналото лято и певицата признава, че процесът по създаването ѝ е бил като „увеселително влакче“ и се е наложило да претърпи доста промени. „Наистина премина през няколко метаморфози, докато стигнем до финалната версия. Първоначално беше с по-мажорно звучене, почти като детска песен, но направихме промени и напипахме „точната рецепта“, споделя Iskrata. 

Прочетете още