„Мистерията на българските гласове“ се включва към най-мащабния концерт на група МОЛЕЦ до момента

„Мистерията на българските гласове“ се включва към най-мащабния концерт на група МОЛЕЦ до момента
11 Октомври 2024

Финалът на турнето на група МОЛЕЦ наближава с мащабния им концерт на 21 ноември, носещ името „МОЛЕЦ - ПОСЛЕДНОТО - 21.11.“. Специалният проект ще включва редица талантливи артисти, а най-новото попълнение към програмата е участието на „Мистерията на българските гласове“. На сцената на Арена София ще чуем изцяло нова песен от МОЛЕЦ заедно със завладяващия хор – колаборация, която ще бъде изпълнена за пръв и последен път по време на най-големия концерт на групата до момента.

Турнето на МОЛЕЦ, което премина с напълно разпродадени концерти в Пловдив, Варна, Велико Търново ще завърши с най-амбициозния спектакъл на групата от тяхното създаване. Шоуто на 21 ноември ще включва живи инструменти, още повече танцьори и редица нови изненади. Хилядите фенове, които ще напълнят Арена София ще се насладят на няколко неиздадени нови песни, сред които и песента „ВЯТЪРА“ в колаборация с „Мистерията на българските гласове“. А също така ще чуем и няколко от добре познатите ни песни с изцяло нови аранжименти, в които специално участие ще вземе прочутият в цял свят български женски хор. Впечатляващата група „TRIGAIDA“, която преплита  българския фолклор със съвременната електронна музика отново ще подгрява публиката, която ще се наслади на специално обновената програма.

Билети за „МОЛЕЦ – ПОСЛЕДНОТО – 21.11.” през 2024 могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg и Eventim.bg, както и във всички бензиностанции OMV в страната.

Турнето се осъществява с медийното партньорство на БГ Радио и радио Сити.

Прочетете още