Миро и ALMA с фантастичен дует, озаглавен „Повече“

Миро и ALMA с фантастичен дует, озаглавен „Повече“
13 Юни 2022

Гласовете на един от най-обичаните български изпълнители Миро и младата певица ALMA се срещат за първи път в чисто ново парче, озаглавено „Повече“. Двамата изненадват с дебютен общ проект със заряд на голям хит.

„Има песни, които още от първо слушане се наместват трайно в съзнанието и сърцето ми. Така се случи и с  „Повече“. Автор на музиката е моят дългогодишен приятел Крум Георгиев, който е и съавтор на едно от най-успешните ми парчета  – „Губя контрол“. Когато той сподели с мен мелодията на „Повече“, знаех, че трябва да напиша текст към нея. Кадифеният и фантастично меланхоличен глас на ALMA беше всичко онова, от което песента имаше нужда, за да зазвучи толкова красиво.“, споделя Миро.

По създаването на парчето работи екип от доказали се професионалисти, а именно Крум Георгиев (музика, текст, аранжимент), Миро (текст), Иван Иванов (аранжимент) и румънският продуцентски тийм –  Mattman Crew, който добавя финалните щрихи в аудиото с безупречен микс и мастър.

Вече може да чуете „Повече“  в радио ефира и във всички аудио стрийминг платформи – Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music и др.

До дни ще се състои и премиерата на официалното видео към песента.

Прочетете още