Милица Гладнишка - водещ на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020

Милица Гладнишка - водещ на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020
19 Юни 2020

След като вече датата и мястото са ясни е време да обявим и кой ще бъде водещ на 18-тите Годишни Музикални Награди на БГ радио 2020. За първи път церемонията ще бъде водена изцяло от жена и това е магнетичната и талантлива Милица Гладнишка.

За мен е чест, че ме поканихте да бъда водеща на церемонията, защото знам как в борбата на българската музика да остане, да се развие и просто да се разлее извън границите на България“, споделя Милица.

Милица е сред най-лъчезарните актриси на българската сцена и не само. Тя е учила джаз пеене в Лондон, а гласът й със сигурност ви е познат, защото  е дублирала множество филми и сериали. Обявена е за Жена на годината за 2012 г. в класацията на списание "Грация" и носител на наградата „Любимец 13“. Номинирана е за ИКАР 2017 в категорията "Златен глас", а тази година има номинация за ИКАР 2020 в категория "Авторска музика" заедно с Христо Намлиев.

В последно време вниманието на актрисата е съсредоточено върху два музикални спектакъла – „Титанично“ и „Живот като на кино“. Тя е част и от концертите „Ladies of Jazz“ съвместно с Рут Колева и Камелия Тодорова.

Тази година Милица ще има възможността да води най-престижната церемония на българската музикална сцена, която ще се проведе в Античния театър в град Пловдив.

Сцената дава път на новите песни, на хитовете. Показва мащаба , в които се работи в момента в българската музика. Има много, много музика в България

Милица Гладнишка ще ни помогне да разберем кои са имената на победители и кои ще бъдат отличени за работата си през изминалата година, както и кои са новите хитове, които ще бъдат представени за първи път на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020.

Прочетете още