Мила Роберт гледа към бъдещето с „Нови очи“

Мила Роберт гледа към бъдещето с „Нови очи“
17 Юни 2024

Песента е четвърти сингъл от предстоящия албум на певицата „Сърце”

Мила Роберт представи новия си хит “Нови очи”. Песента е продължение на трилогията от хитове “Pokemon”, “Me4ka” и “Kazino”, които генерираха милиони гледания и стриймове и се превърнаха в любими песни на българските меломани.

Песента “Нови очи” е дело на Мила Роберт и музикалния продуцент Йоан Николов - L Padr3. Видеото към песента е създадено от Мила и Филип Крус, който е и главен оператор. Монтажът отново е дело на Мила и Филип, а продуценти на проекта са певицата и музикалният лейбъл East Art.

 “Песента е посветена на любовта. Написах я прясно влюбена на един плаж. Концепцията беше вдъхновена от това, че мой приятел си оперира очите и прогледна без очила и му казах, че има “нови очи” и искам да напиша песен за това. Така и в любовта, като ни хване, виждаме света и себе си по съвсем нови начини. С тази песен искам “да се дам” на любовта и да се доверя напълно, че за всичко има точно време и място. Благодарна съм, че съществуваме.” – споделя за проекта Мила.

Видеото към песента също е много специално за нея. “Във видеото танцувам с много скъп за мен човек - партньорът ми от Dancing Stars - Кристиан Йорданов. Това се случва на хеликоптерна площадка в небето. Мислехме си, че ще ни е страх от високото, но се оказа че предпочитаме да танцуваме, вместо да се страхуваме и се забавлявахме страшно много.”

Прочетете още