Мери Бойс Бенд отбелязват 25 години на сцената с концерт

Мери Бойс Бенд отбелязват 25 години на сцената с концерт
19 Ноември 2020

Класическата музика среща мелодичния рок в един изключителен акустичен концерт, посветен на 25-тата годишнина на Мери Бойс Бенд. Насладете се на красивата музика на любимата група и виртуозните изпълнения на струнен квартет „Александър“, настанени удобно в най-красивата зала в България! На 20 ноември (петък), 20:00 ч., Концертна зала на Централен военен клуб в София ще се проведе концерта.

На живо ще прозвучат любимите песни от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“, „Дългият път към дома“ и „Щастливи дни“. На място ще можете да си вземете двойния диск Mary Boys Band Collection, който музикантите издават по повод своята годишнина. Колекцията включва всички песни на групата.

Музикантите с вълнение помнят първото си участие през далечната 1995-та на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, срещи с почитатели, музикални изяви, албуми, награди и песните „Непознати улици“, „Дългият път към дома“ и „Слънчогледите“ в учебници по музика, те признават, че най-голямото признание е, че песните им са харесвани и се пеят:

25 години сме на музикалната сцена в България. Искаме да го отбележим сред хората, които ни обичат. Поканили сме и приятели – квартет „Александър“, за да бъде концертът още по-красив! Каним всички почитатели на стойностната музика да дойдат! Те са ни верни партньори вече 25 години! Благодарим за обичта и подкрепата!“

За концерта на 20-ти ноември ще бъдат спазени всички ограничителни и предпазни мерки. В залата ще бъдат допуснати само лица с маски. С цел по-голяма безопасност и спокойствие на възрастните, този път не препоръчваме посещението на деца до 7-годишна възраст. Ако това е наложително, ще влизат безплатно и с маски. 

Прочетете още