Любо Киров събира звезден отбор на концерта си на 26 октомври

Любо Киров събира звезден отбор на концерта си на 26 октомври
11 Октомври 2021

Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Иван Лечев, маестро Живко Петров, Стенли и Михаела Маринова ще бъдат специалните гости на концерта на Любо Киров в „Арена Армеец“ на 26 октомври. Събитието се казва „Целуни ме“ и е естествено продължение на изключителния успех на едноименния сингъл от предстоящия нов албум на изпълнителя.

На концерта в „Арена Армеец“ публиката ще има възможност да се наслади на любимото си трио Любо, Графа и Орлин и песните „Приятели завинаги“ и „Заедно“. Ще чуе и дуетите на Любо Киров с Мария Илиева „Alright” и с Михаела Маринова „Мога“. Със Стенли пък ще изпълнят „Времето“. Маестро Живко Петров също ще излезе на сцената с Любо Киров.

След години на професионално разминаване с Иван Лечев, ето че „Гласът на България“ събра двамата първо като треньори в музикалния формат на bTV, а на 26 октомври за първи път ще ги събере и на една музикална сцена в „Арена Армеец“. Какво ще изпълнят Любо Киров и Иван Лечев тогава, предстои да разберем.  Допълнителна изненада по време на събитието ще бъде и възможността, която Любо Киров ще даде на един от участниците от своя отбор в „Гласът на България“ да се включи в грандиозния концерт заедно с него.

Освен познатите и обичани хитове на Любо Киров, публиката ще чуе и съвсем нови песни от предстоящия му албум, който ще бъде представен на концерта. Неслучайно събитието съвпада и с рождения ден на изпълнителя.

„На 26 октомври празнувам своя рожден ден с най-големия концерт, който съм правил досега. Каня всички да бъдат мои гости и да станат част от това грандиозно тържество“, сподели Любо Киров.

Най-големите фенове пък могат да се сдобият с лимитирана серия от 50 златни билета за концерта. С всеки един от тях те ще получат вход за двама души за концерта, златна плоча с най-доброто от Любо Киров, както и една специална среща с него.

Любо Киров е един от най-красивите български гласове, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добра група с „Те“, за солов изпълнител, за музика и албум. Концертите и клубните му участия обаче остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Неслучайно и концертът в „Арена Армеец“ идва след поредица продадени само за дни дати и обявяване на нови по време на турнето му в страната през лятото тази година.

Събитието ще се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки към момента на неговата дата. Билетите се разпространяват в мрежата на EVENTIM.

Прочетете още