Любо Киров представя сюрреалистично видео към новия си сингъл „Целуни ме“

Любо Киров представя сюрреалистично видео към новия си сингъл „Целуни ме“
23 Април 2021

Малко след премиерата на първия сингъл от предстоящия си нов албум, Любо Киров представя и видеото към “Целуни ме“ - сюрреалистичен разказ за отношенията между двама души, където целувката е едновременно истински копнеж и липсващ елемент. Клипът е по идея и сценарий на самия Любо, режисьор е Людмил Августинов, а в главните роли влизат двама от най-талантливите млади български актьори - Боян Арсов и Стефания Кочева, които оставят зрителят да гадае кой от двамата е реален и кой вече не съществува в живота на другия.

Официалната премиера на видеото към сингъла “Целуни ме” е днес (23.04), в 18:00 ч. в телевизионния ефир, както и в официалния YouTube канал на Любо Киров.

Поради огромния интерес към предстоящия концерт на Любо Киров в Античен театър Пловдив на 15-ти май, който бе разпродаден в рамките на само 6 дни, обичаният български изпълнител обяви и дати за национално турне през юни и август. То ще стартира в София на 4-ти юни и ще премине през Пловдив, Варна и Бургас, като в някои от градовете ще има по 2 дати. По време на концертите Любо ще представи част от песните от предстоящия си албум, който ще излезе тази есен, както и най-големите си хитове.

Дати за големите концерти от турнето на Любо Киров:
04.06 / СОФИЯ / 
05.06 / СОФИЯ / 
15.06 / ПЛОВДИВ / 
21.06 / ПЛОВДИВ / 
16.08 / БУРГАС / 
18.08 / ВАРНА / 

Прочетете още