Любими песни за любими хора гостува в Park Center Sofia за 14 февруари!

Любими песни за любими хора гостува в Park Center Sofia за 14 февруари!
10 Февруари 2024

На 14 февруари Park Center Sofia отново е домакин на празничното студио на БГ Радио и "Любими песни за любими хора". Заедно с Наско в търговския център със своите фенове ще се срещнат Кристина и Михаил Белчеви, Тома, Теди КацароваБлаговест и Светослав Аргирови, Мила Роберт, Милица Гладнишка, Никеца и Жаклин Костадинова. Всички те ще споделят своите романтични спомени и ще говорят за любовта. Очакват ви много изненади и подаръци!

Поздрави в ефир любим човек с любима песен и можеш да спечелиш една от десетте страхотни награди, осигурени от: CIELA, Terroir, Техномаркет, Beauty Zone, Cine Grand, Guy Laroche, Al Forno Trattoria & Pizzeria, Kamei Silver, Gisela, Dermal & Lase Center.

Специалното празнично издание на предаването "Любими песни за любими хора" ще се излъчи директно от търговския център на 14 февруари между 17:00 и 20:00 ч, когато жителите и гостите на столицата ще имат възможност да поздравят своята половинка и да се срещнат с любими звезди.

Елате в Park Center Sofia на 14 февруари и поздравете своята половинка! Студиото на БГ Радио ще бъде разположено на ниво партер. „Любими песни за любими хора“ на Св. Валентин ще се излъчва от сърцето на града. Очакваме те!

Прочетете още