Лили Иванова открива обновения Летен театър в Стара Загора

Лили Иванова открива обновения Летен театър в Стара Загора
27 Юли 2022

С концерт на Лили Иванова и бенда й на 6 септември от 20:30 ч. Община Стара Загора ще открие обновения Летен театър в града. Събитието е по покана и под патронажа на кмета на Стара Загора, г-н Живко Тодоров.

Последната среща на Лили Иванова със старозагорската публика беше през 2017 г., отново в Летния театър, на която тя пожела на жителите и гостите на града едно модерно съоръжение на открито за култура. Пет години по-късно певицата прие поканата на г-н Живко Тодоров да открие ремонтирания Летен театър, който ще разполага с 1680 места.

Концертът е част от ТУРНЕ 2022, което включва над 30 града в страната. Кулминацията на турнето е концертът в зала „АРЕНА АРМЕЕЦ“ – София на 4 декември 2022 г. Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата, тя се завръща отново в нея.

На сцената в Стара Загора на 6 септември ще бъдат музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Иван Йорданов – Чери – китари, Веселин Веселинов – Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

Турнето на Лили Иванова и бенда й се осъществява с подкрепата на БГ Радио.

Прочетете още