Лили Иванова на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023

Лили Иванова на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023
24 Април 2023

БГ Радио представя :

Лили Иванова на сцената на
 Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023

В церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 специално участие ще вземе Лили Иванова. 10 години след последното си качване на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, Лили Иванова отново ще бъде част от най- престижното музикално събитие у нас.

На тазгодишната церемония екипът на БГ Радио ще връчи специална награда на Лили Иванова.

Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 ще се проведе на 27 май в зала Колодрум, Пловдив и ще бъде излъчена на 28 Май, 22:00 ч по NOVA. Церемонията обещава да бъде едно от най-запомнящите се музикални събития за 2023 г. Билети може да намерите в мрежата на kupibileti.bg. 

Тази година сцената ще се превърне в невероятно 360° изживяване и ще създаде незабравими моменти за зрителите в зала Колодрум, Пловдив като предостави видимост от всяко място спрямо ценовия избор на билет.
Децата до 5 години влизат безплатно, но само с родител и без право на седящо място.
Внимание, в сектор "БГ Фен Зона" се допускат само лица над 12 години.
Декларация за придружител от ТУК.

Международния екип на Марвин Дайтман – арт директор и продуцент на песенния конкурс Евровизия, отново ще се включи в работа по Годишните Музикални Награди на БГ Радио, което обещава една още запомняща се вечер!

Вторият етап на гласуването продължава до 26 май. Слушателите могат да дадат гласа си за своя фаворит във всяка категория на www.bgradio.bg. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на БГ Радио.

Подкрепете своите фаворити и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио!

За повече подробности за Годишните Музикални Награди 2023 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay. Следете и официалния сайт – www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.  

Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 се реализират с подкрепата на Национален фонд „Култура“, Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit, Nescafe Dolce Gusto и Аптеки 36,6. Медийни партньори са NOVA и радио и телевизия CITY.

Прочетете още