Концерт "СЛЕДИ" - Стенли в НДК на 13 октомври

Концерт
21 Септември 2022

Станислав Сланев - Стенли е глас, който никога няма да объркаш с друг. Нито ще можеш да определиш само с една дума, но обезателно ще забъркаш рок, ню-уейв, експеримент и романтика в едно.

Не могат да се забравят песните „Оловният войник“ , “ Жулиета”, ”Обсебен“, “Стар парфюм“, “Пътят към храма“, "Да летим над града", "Чужди тела", " Електро" и много, много други, които с неговия неподражаем глас, емблематична бяла коса и китара се превърнаха в класика и придобиха статут на запазена марка и гаранция за качество и стил.

Вече 40 години с различни формации или соло, певецът и композитор Стенли не спира да концертира пред многобройната си вярна публика, съчетавайки най-доброто от електронния звук и китарни рифове, обгърнати от харизматичния му глас. Всичко най-добро от своето 40-годишно творчество, Стенли в съпорт с групата си ще поднесе по един специален начин на 13-ти октомври в зала 1 на НДК със страхотен концерт от мултимедиен перформънс, сценография и шоу, което само той може да сътвори за своята публика!
 

Прочетете още