Китаристът и продуцент Ангел Дюлгеров с първи сингъл от предстоящ албум

Китаристът и продуцент Ангел Дюлгеров с първи сингъл от предстоящ албум
8 Май 2024

Познаваме Ангел Дюлгеров в ролята му на виртуозен китарист, аранжор и музикален продуцент на някои от най-успешните артисти в българската музика. С респектиращия си творчески опит, той предизвиква себе си и ни се разкрива в нова светлина – тази на солов артист. Докато работи по новите музикални албуми на Лили Иванова, Любо Киров и Михаела Маринова, Ангел създава и самостоятелен проект, озаглавен „Самсара“. Колекцията от 7 авторски песни ще излезе в края на месец май, а днес е премиерата на първия сингъл от нея – „Космическо привличане“.

Космическо привличане“ е разказ за стремежа на човек да опитоми любовта и освен с аудио, излиза и с видео.

„Когато работя по своя музика обичам да ползвам пълната палитра от изразни средства, която съм натрупал в работата си с други артисти. Обичам да не се съобразявам с това, дали резултатът ще бъде комерсиален, продаваем, харесван или не. Важното за мен е да изразя себе си пълноценно в стремежа си да създавам изкуство“, споделя за „Самсара“ Ангел.

През последните 10 години Ангел Дюлгеров е част от проектите на Лили Иванова, Любо Киров, Михаела Маринова, Васко Василев, Орлин Павлов, Лидия Ганева, HRISI, Bobo & the Gang и др.

Прочетете още