Керана и космонавтите с нов сингъл, дебютен албум и голям концерт в София

Керана и космонавтите с нов сингъл, дебютен албум и голям  концерт в София
21 Юли 2021

Дни след като взеха наградата за БГ Дебют на Годишните музикални награди на БГ Радио, Керана и космонавтите излизат на сцената на Sofia Summer Fest, за да ще отбележат премиерата на дебютния си авторски албум, наречен Урса Майнър.

„Урса Майнър“ включва всички парчета на групата по реда на създаването им – от „Слаба силност“, през „Драма“, „Е“, „Не“, „Отлагам“, „Цех за сънища“ до новите „Безотговорно“, „Закърнели сетива“, „Песен“, както и песента към проекта „Комедиантката“.  

28-ми юли е датата, на която всички почитатели на групата ще могат да слушат целия авторски репертоар не само в дигитален формат, а и на носител компакт диск. Албумът ще бъде представен на сцената зад музея „Земята и хората“ от 20:00 часа, а билетите за събитието са в продажба в мрежата на Ивентим и онлайн.

Очаквайте Керана и космонавтите в Габрово, Узана Поляна Фест на 24-ти Юли;  плаж Перла, Sunland Festival на 30-ти Юли; в Бургас, Барабар на 6-ти Август; във Велинград, Arte Festival на 21-ви Август, във Варна, клуб Ментол на 3-ти Септември и на устието на река Караагач, къмпинг Китен в Karaagach On Sound Beach Festival на 5-ти Септември.

Прочетете още