Камелия Тодорова с турне на спектакъла „Моят Глас“

Камелия Тодорова с турне на спектакъла „Моят Глас“
24 Ноември 2023

На 12 декември от 19:30 ч., в зала 1 на РЦСИ „Топлоцентрала“ започва турнето на авторския музикален спектакъл „Моят глас“ на Камелия Тодорова. Билетите за първото представяне са в продажба, в мрежата на Eventim. Началото на турнето на музикалния спектакъл „Моят глас“ е и начало на серия събития с които Камелия Тодорова ще отбележи юбилената за нея 2024 г.

„Моят глас“ е един различен спектакъл. Той е личен разказ в музика и видео на неповторимата Камелия Тодорова. В него тя споделя моменти от своя шарен път в света на музиката. „Моят глас“ е спектакъл на споделени спомени, едни от най-обичаните песни на Камелия Тодорова, както и най-известните й изпълнения на джаз и соул музика.

На 12.12.2023 г. е първото представяне на спектакъла след неговата премиера и като жив организъм, той се променя с времето. След София, през 2024 г., предстоят  дългоочаквани срещи с публиката в Бургас (28 февруари), Плевен (26 март) и други градове.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Министерство на културата и се осъществява и с подкрепата на Столична община.

Прочетете още