Kафе-книжарница Сиела МОЛ Пловдив празнува 14 години с аромат на книги и кафе

Kафе-книжарница Сиела МОЛ Пловдив празнува 14 години с аромат на книги и кафе
23 Март 2023

Кафе-книжарница Сиела Мол Пловдив празнува 14 години от откриването си с обновена и освежена обстановка на новото си място, ет. 1 на мола. През годините комбинацията книга и кафе стана емблематична за нея. Книжарницата е любимо място за релакс на пловдивчани, които с удоволствие си избират книги и подаръци в компанията на чаша ароматно кафе. Сиела Пловдив предлага на своите клиенти просторна и добре заредена книжарница в комбинация с уюта на малко кафене с голямо разнообразие от качествени напитки.

На 28 март от 17:00 до 20:00 ч. на гости в кафе-книжарница Сиела Мол Пловдив ще гостува Наско с Любими песни за любими хора. Заедно с Наско в Ciela със своите фенове ще се срещнат актьорите от пловдивския театър Ивана Папазова и Тодор Дърлянов, Керана от "Керана и космонавтите", Илин Папазян - Ninio, радиоводещата Стефи Стаменова и диригента на хор "Детска китка" - Яна Делирадева. Заповядайте!

Книжарници Сиела набират все по-голяма популярност и са предпочитани от хора на различна възраст с най-голямото разнообразие от артикули, както в книжния така и в развлекателния сектор като музика, филми, семейни игри, пълен набор от канцеларски материали, играчки и богат избор на подаръци. Изобилието от добре подбрани продукти, удобните локации и учтиво и компетентно обслужване привличат огромна аудитория от клиенти.

В обширните музикалните кътове меломаните могат да намерят пълния набор от българска и световна музика. Предлагат се модерните в последно време грамофонни плочи. Книжарници Сиела са най-добре заредените с музика магазини в България.

Основна част в книжарници Сиела е канцеларията и секциите с игри и играчки с най-доброто зареждане на пъзели и семейни игри, които са изключително добре приети от клиентите.

Последните 2-3 години книжарници Сиела се утвърдиха като място, в което се продава всичко необходимо за училище - тетрадки, канцеларски принадлежности, раници, и др.

В Сиела Пловдив обръщат особено внимание на провеждането на културни събития, които събират много хора, срещат ги с любимите им автори, артисти, изпълнители и др. Oрганизират се множество креативни работилници, четения за малки и големи, които се чакат с интерес. Добрите книжарници, многобройните събития в комбинация с уютно кафене създават лоялна аудитория към книжарници Сиела и носят радост и положителни емоции на клиентите.

Прочетете още