JEREMY? Големият концерт

JEREMY? Големият концерт
11 Септември 2023

От ъндърграунд обществата до масовата публика, дванайсет години инди рок бандата JEREMY? преобръща представите за българска музика, шоу и рокендрол, заради които не е необходимо да излизаш извън граница. Сега те са готови за техния Голям концерт на 16 септември, Арена София (Колодрум) в Борисовата градина. Билетите за него влизат в продажба днес в мрежата на ticketstation.bg.

В музикалната история на българската инди рок банда има върхове като споделянето на една сцена с Queen и Arctic Monkeys, приз “Кристална лира”, тройна награда в конкурса “Пролет” на БНР”, специална награда в класацията БНР ТОП 20 за най-дълго задържала се песен на първо място. JEREMY? са и първата група от България, която печели златен медал в конкурса International Songwriting Competition. JEREMY? Имат реализирани няколко европейски турнета, ежегодни турнета в страната, свирили са на едни от най-значимите фестивали като EXIT, Serbia, Eurosonic Noorderslag (ESNS) Groningen, Nederland, Camden Rocks, London UK, Expo Beats Festival, Dubai, Rock For People, Pilsen Czechia. 

Най-голяма популярност в България придобиват с песните си Fake Fruits, Hope, Go Or Fall и с дуета на български език с легендарния Кирил Маричков - "Не си сам". 

На сцената на Арена София (Колодрум) на 16 септември ще се качат Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Красимир Тодоров, за да докажат, че музиката от България днес може да накара феновете да се чувстват част от света.

Прочетете още