Innerglow представят новото си парче „Start Over” със стилно танцувално видео

Innerglow представят новото си парче „Start Over” със стилно танцувално видео
4 Декември 2020

Днес е официалната премиера на новата песен „Start Over” на българската поп рок група Innerglow. Със сингъла и неговия видеоклип, бандата слага край на пълната с изпитания година и “започва отначало” още в навечерието на 2021-а.

С вдъхновяваща мелодия и танцувален ритъм, Start Over смесва обичайните инди-алтърнатив влияния на групата с модерен електронeн денс. Песента е и първи сингъл от предстоящия дебютен албум на бандата, който се очаква да стане реалност през пролетта. Със Start Over момчетата приключват ударно годината, изпълнени с нови надежди и амбициозни планове за следващата. 

Видеоклипът към песента е с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров, с които бандата работи и по видеата на Chained In Love, So Long и Little Magnets. Start Over впечатлява със страхотна визия и приятно женско присъствие, в лицето на красавиците от балет New Rules. Също така, момчетата от Innerglow вече са четирима след като към Тодор Ковачев (вокали и кийборд), Матей Христосков (ударни) и Петър Желев (китара) се присъедини и Христо Михалков на бас.

Прочетете още