INNERGLOW представят дебютния си албум Satellites на 27 ноември в София

INNERGLOW представят дебютния си албум Satellites на 27 ноември в София
25 Ноември 2021

Специален гост на събитието ще бъде Тино с неговата банда

Дългоочакваният дебютен албум на INNERGLOW - Satellites е напълно готов и момчетата от бандата нямат търпение да го представят с концерт на живо – тази събота, 27 ноември, в столичен клуб. Експлозия от рок, алтърнатив, денс, фънк, трап и дъбстеп – всичко това е Satellites, а в събота вечерта, феновете ще го чуят за първи път на живо - в пълния му блясък и в перфектен звук и вид. Присъстващите ще се насладят, както на най-новия авторски материал на бандата, така и на суперуспешните и вече любими парчета като Chained In Love, So Long, Lost, Little Magnets и други. За първи път Innerglow ще предложат и физическо копие на албума си и други мърч-изненади, които ще могат да се закупят на място.

Специален гост на събитието ще бъде човекът с емблематичен глас - Тино, който ще даде ударен старт на вечерта с мощна доза от своята авторска музика. С него ще бъдат музикантите Ивац Янков (барабани) и Николай Кърджиев (китара). Тино ще стартира своя сет точно в 20:00, а в 21:00 на сцената ще стъпят и Тодор Ковачев (вокал), Петър Желев (китара) и Матей Христосков (барабани) от Innerglow.

През октомври тримата пуснаха поредното силно парче в стил Innerglow, с чудесно видео към него и това е Hurt Ya, а песента заслужено се радва на силна подкрепа и присъствие в телевизионния и радиоефир. След премиерата в София, бандата ще се отправи и на минитурне по промоцията на албума, с концерти във Варна - на 3 декември, в Бургас - на 4 декември и в Пловдив - на 11 декември.

Прочетете още