Христо Стоичков с ексклузивно интервю за Европейското първенство по футбол по БГ Радио на 14 юни!

Христо Стоичков с ексклузивно интервю за Европейското първенство по футбол по БГ Радио на 14 юни!
12 Юни 2024

В първия ден от началото на горещото футболно първенство, на 14 юни БГ Радио ще излъчи интервю с футболната легенда Христо Стоичков. С най-обичаната осмица Христо Стоичков  ще поговорим за  футбола, за любовта, за живота и за новата му страст - музиката. Слушайте разговора с него ТУК.

Европейското първенство по футбол започва в петък (14 юни). Турнирът ще се проведе само три седмици след края на сезона в клубния футбол и две след финала в Шампионската лига, като ще продължи до 14 юли. Мачовете на европейското в Германия ще се проведат на десет стадиона в десет града. Домакини на срещите са Берлин (олимпийски стадион), Мюнхен ("Арена Мюнхен"), Дортмунд ("Вестфаленщадион"), Щутгарт ("Щутгарт арена"), Гелзенкирхен ("Арена ауф Шалке"), Франкфурт ("Франкфурт арена"), Хамбург ("Фолкспаркщадион"), Дюселдорф, Кьолн и Лайпциг.

Европейското първенство включва 51 мача и те са разпределени поравно между двете телевизии. Съвместно БНТ и "NOVA" ще предават двубоя на откриването на 14 юни от 22:00 часа, мача от груповата фаза между Испания и Италия (20 юни от 22 ч.), както и финала на първенството, който е на 14 юли от 22:00 ч.

Прочетете още