Христо Стоичков с ексклузивна премиера на песен на рождения си ден по БГ Радио!

Христо Стоичков с ексклузивна премиера на песен на рождения си ден по БГ Радио!
7 Февруари 2024

На рождения ден на Христо Стоичков, 8 февруари, БГ Радио представя ексклузивна премиера на песента „ЛЮБОВ ПОНЕ“, с която  рожденика поздравява България!

Първо и единствено по БГ Радио, на 8 февруари, рожденият ден на футболната легенда Христо Стоичков, точно в 8:08 часа България ще чуе за първи път песента „Любов поне“. Бъдещият хит е в изпълнение на Христо Стоичков заедно с Братя Аргирови и Тони Димитрова. В чест на рожденика на всеки час в ефира на БГ Радио ще звучи песента „Любов поне“. Веднага след премиерата Стартер ще излъчи и интервю с рожденика.

Христо Стоичков поздравява България с песен за любовта на рождения си ден. Христо Стоичков ще поздрави цяла България по неочакван и необикновен начин. Кавалерът на „Златната топка“ влезе в ново амплоа и записа песен заедно с Братя Аргирови и Тони Димитрова. Името на творбата е „Любов поне“, а промоцията ѝ – ден след 36-ата годишнина от сватбата на Стоичков със съпругата му Мариана. Най-големият български футболист показа завидни умения в музиката. Песента е вдъхновена от любовта и успеха в живота. 

Иван Тенев е автор на текста, а за музика се погрижи Благовест Аргиров. Аранжиментът направи Ангел Дюлгеров. 

Специален ден е избран и за видеопремиерата на песента. Тя ще бъде на 14 февруари – Денят на влюбените. 

Прочетете още