Група SEVI с ново видео и нов китарист

Група SEVI с ново видео и нов китарист
1 Април 2021

Българската банда SEVI готви премиера на втори сингъл от предстоящия си нов четвърти студиен албум. Въпреки целия застой на музикалната сцена, свързан с ограниченията, групата успя да реализира голяма част от плановете си за изминалата година и се е отдаде на активна творческа дейност. През 2020-та SEVI отпразнуваха 10-ти рожден ден с голям концерт и премиера на песента “Shattered”, която разкрива посоката на новите композиции, върху които бандата работи. Песента осигури на родната банда ротации зад граница и пробив в ефира на Шотландия (The Metal Grinder on Isles FM 103).

Преди седмица от SEVI обявиха,че вече са и в обновен състав и на 17-ти април ще ги видим на сцената на столичен клуб заедно с новото попълнение в екипа – китариста Александър Кирилов. Той участва и в бенда, с който вокалистката Светлана Близнакова представи соловия си албум „Tomorrow“ през миналата година и е познат на публиката от групите Etnotix и Vulgar Bulgar. Неговите китари ще чуем и в дебютиращата композиция “Dark Knight”, която според групата носи енергията на вечната любов, която побеждава времето и пространството.

По видеото SEVI са работили с режисьора Георги Спиров, Драгомир Димчев и Петър Димов, и Никола Копаров. Микса и мастеринга са дело на италианския продуцент Марко Барусо, с който бандата реализира последните си два албума.

Билети ще могат да се закупят в деня на концерта на входа на клуба. Началото на концерта ще бъде в 21:00ч

 

Прочетете още