Графа, Михаела Филева, П.И.Ф. и Jeremy? са звездите в ексклузивното събитие „Коледа в Рим“

Графа, Михаела Филева, П.И.Ф. и Jeremy? са звездите в ексклузивното събитие „Коледа в Рим“
17 Декември 2021

На 25 декември древноримските декори в Киноцентър “Бояна” ще се превърнат във вълшебно място, на което ще се състои най-мащабното коледно събитие в София. Празнично украсените улици на Рим и пиацата пред Колизеума ще посрещнат своите гости в атмосферата, която предразполага за истински пир, изобилстващ от храна за сетивата и душата.

В коледната вечер организаторите на събитието ще ни посрещнат с чаша греяно вино на входа и огромен заряд празнично настроение, за което отговарят най-ярките представители на българската музикална сцена. Ще изживеем „Приказка“ и ще покараме „Колело“ с група П.И.Ф. Музикалната програма ще продължи със сет на изключителните Jeremy?, а щафетата от тях ще поеме брилянтната Михаела Филева. Накрая Графа и неговите хитове ще направят Коледата емоционална и незабравима.

На пиацата в древен Рим ще отрием вкусни храни и напитки, идващи от най-добрите ресторанти в София, а в древноримския бар до площада ще открием огромно разнообразие от коктейли.

Древен Рим очарова със стилна коледна украса и много кътове за снимки, в които да запечатате спомените от вечерта. Декорът от филма “300” отвори врати за посетители за първи път на 11-ти декември тази година. В момента той е домакин на коледен базар, билетите за който бързо се изчерпаха.

Побързайте да вземете своя билет за една незабравима Коледа в Рим на 25 декември от 18 часа, защото капацитетът на локацията е ограничен. Пропуските са налични в мрежата на EPAYGO.

Прочетете още