Гледай Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 по CITY TV

Гледай Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 по CITY TV
2 Юни 2024

Бъдете част от незабравимия празник на българската музика – церемонията по връчването на Годишни музикални награди на БГ Радио 2024, която плени сърцата на зрителите и се превърна в най-обсъжданото музикално събитие у нас.

Гледайте Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024  на 8 юни, събота, точно в 20:00ч. и на 9 юни в 12:00ч. по CITY TV. Вижте магията на българската музика и наградените на цереминията на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024, избрани от слушателите на БГ Радио.

Вижте премиерата на най-новата песен на Лили Иванова – „Ненужен спомен“. Изпълнението на „Детелини“ завладя публиката, която изпя вечния хит заедно с нея, на крака.

Естествени и свежи Молец заедно с Robi, победителят в категорията „БГ Дебют“ тази година, ще приковат вниманието на зрителите с уникално изпълнение на „Бял лист“, на сцената на Годишни музикални награди на БГ Радио 2024. Молец затвърди позицията си на фаворит сред гласувалите слушатели на БГ Радио в четири категории – „БГ Текст“, „БГ Дует/Трио/Вокална група“, „БГ Албум“ и „БГ Видеоклип“ за режисьора Крис Захариев.

Очаква ви изразително и пленяващо изпълниние на Dara Ekimova с песента ѝ „Дишам“, наградена в категорията „БГ Песен“. Тази година слушателите на БГ Радио и колегите на Dara Ekimova я избраха единодушно за победител в категорията „БГ Изпълнителка“.

На сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио ще видите и новия летен хит „Любов като небе“ на Миро. Тази година певецът получи признанието на слушателите в категорията „БГ изпълнител“. А заедно с Мария Илиева получиха наградата за „БГ Комбинация“ с песента им  „Ако утре няма днес“, специално създадена за церемонията и представена за първи път на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2023.

Мария Илиева ще плени зрителите пред екраните с динамичното и танцувално изпълнение на новата ѝ песен “100 причини”.

На сцената на наградите на БГ радио ще видите Б.Т.Р. – победителите в категорията „БГ Група“ и  рок легендата Joe Lynn Turner – специален гост на церемонията.

Очаква ви гореща премиера на Михаела Филева и песента ѝ „La música“.

Вижте за първи път на сцена екзотичния тандем DARA и Venci Venc’ с песента им „Змия“. Сред премиерите на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 е и „Burnout“ – нова песен на Графа. „Вселена“ на Любо Киров и Михаела Маринова заедно с изпълнението на госпел хор ще вдъхнови всеки пред малкия екран. Огненото изпълниние на Дони и Софи Маринова на сензационния дует „В друг живот“ ще докаже на зрителите на CITY TV, че няма граници в създаването на качествената българска поп музика.

Уникални хореографии и балети ще видите на Годишни Музикални Награди на БГ Радио по CITY TV в изпълнението на Руши и песента му “Без багаж”.  “Заедно Сами” на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще зарадва зрителите пред екраните и ще им припомни думата „любов“.

Наградата „БГ Вдъхновение“ на името на Ана-Мария Тонкова е за мускетара на българската рок музика Кирил Маричков. Очаквайте реакцията на рок революционера при връчването на признанието и станете свидели на вечната музика на Кирил Маричков със специално изпълнение на  песните “Две следи”, ”Вълшебен  цвят”, ”Вкусът на времето” и ”Клетва”.

Гледайте Годишни Музикални Награди на БГ Радио по CITY TV и станете свидетели на много забавни моменти и симпатични импровизации на водещите – Ненчо Балабанов и Рафи.

Събитието е част от Културния календар на Община Пловдив.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 се реализират с подкрепата на Министерството на културата, Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit и Nescafe Dolce Gusto. Медийни партньори са радио и телевизия CITY и NOVA.

Прочетете още