Фурор за песента Fool и дует Expose в Румъния!

Фурор за песента Fool и дует Expose в Румъния!
16 Март 2023

Fool, новата песен на най- атрактивния български поп дует EXPOSE вече е хит в Румъния. След като Цвети и Светльо от EXPOSE бяха забелязани от румънския екип продуценти, които работят с мега сензацията Faydee, резултатът не закъсня. 

Автор на музиката и текста на Fool е Tulea Danut, създал едни от най-успешните хитове на Faydee и още от големите румънски и международни звезди. Видеото беше заснето в България, под режисурата на Тодор Бърганов и Добромир Николов и ефектът е зашеметяващ:

Fool веднага зае водещо място в румънските радиостанции и музикални телевизии, което бе повод българите да бъдат поканени в някои от най-популярните светски и лайфстайл предавания в Румъния.

Fool беше представена на живо от EXPOSE и на сцената на популярното забавно предаване за шоу бизнес- Showbiz Report (Antena Stars). Водещият Catalin Cazacu, спечелил румънския „Сървайвър“ и популярният изпълнител Andrei Stefanescu не скриха възхищението си от българите. Веднага след това Цвети и Светльо направиха и медийно представяне в хитовото шоу Exclusiv VIP (Prima TV).

Прочетете още