Елия Тодорова e като нимфа в „Направен за мен“

Елия Тодорова e като нимфа в „Направен за мен“
27 Юни 2024

„Направен за мен“ ‒ новата песен на Елия Тодорова, излиза в разгара на лятото, за да подпали още по-силно страстните моменти. Елия пише песента в съавторство по текста и музиката с Павел Николов-Pavell, като идеята се реализира само за ден.

„Изцяло се доверих на Павел за това как трябва да звучи „Направен за мен“ ‒ разказва Елия. ‒ Имахме около десет работни варианта на песни, но изведнъж точно тази се получи толкова спонтанно, бързо и леко, че успяхме да я направим само за един ден.“

„Направен за мен“ е третият авторски сингъл на Елия Тодорова, а самата тя го определя като най-динамичния в репертоара си. Песента пристига след успешен самостоятелен дебют за младата изпълнителка, която беше част от суперпопулярната момичешка банда 4 Magic. Преди месец Елия Тодорова спечели наградата на Бар Петък „Златно пате“ ‒ 2024 за нов изпълнител с безпрецедентно висок вот. Призът отличи зашеметяващите ѝ участия на живо в клубовете и големите фестивални джаз и поп сцени, както и популярността на стартовите ѝ проекти „Облак“ и „Малини“. След престижната награда Елия Тодорова демонстрира уникалния си талант и в главната роля на мюзикъла „Бурлеск“, която в оригинала се изпълнява от Кристина Агилера.

Прочетете още