Дебютният албум на TRINITY „7“ е наличен във всички дигитални платформи

Дебютният албум на TRINITY „7“ е наличен във всички дигитални платформи
19 Септември 2024

TRINITY – триото, което запалва сцената и взривява всяка зала с уникалните си гласове и неповторима енергия. През 2024г. са част от националните турнета на Миро, Мария Илиева и Орлин Горанов.

На 19 септември 2024 г. трио TRINITY ще зарадват своите почитатели с дългоочаквания си дебютен албум „7“, който ще бъде достъпен във всички дигитални платформи. Албумът е символ на седемте години съвместен творчески път на групата, през който те са изградили уникален стил и са се вдъхновявали от съвместната си работа с изявени професионалисти в музикалната индустрия.

„7“ е празник на таланта, опита и отдадеността на TRINITY към музиката – всичко, което ги прави толкова специални и различни.

За да отпразнуват този значим момент в своята кариера, на 10 октомври 2024 г. TRINITY ще представят дебютния си албум с грандиозен концерт на сцената на столичен клуб – един от най-престижните клубове за жива музика в столицата. Момичетата ще бъдат придружени от шестима от най-талантливите музиканти на съвременната българска сцена – Денис Попстоев, Евден Димитров, Радо Казасов, Пламен Денчев, Петър Йотов и Живко Иванов, които ще допринесат за уникалното изживяване на публиката. Освен, че ще имат възможността да се насладят на музикалните изпълнения на живо, феновете на TRINITY ще могат да се сдобият с физически копия на албума „7“ (CD), които ще бъдат налични на място в деня на концерта.

Прочетете още