D2 с национално акустично турне

D2 с национално акустично турне
12 Февруари 2020

D2 стартираха националното си акустично турне, което ще обиколи над 15 града в страната ни. Концертът им в София e в деня на Св. Валентин, a домакин на празника на виното и любовта ще бъде в столичен клуб. Националното акустично турне на D2 се реализира с медийната подкрепа на БГ Радио.

Акустичният сет е специално подбран за това турне и включва песните на групата, превърнали я в любима на цяла България. Верни на собствените си стандарти за качество, D2 ще предложат на почитателите си в различните градове един разнообразен и класически сет лист. Част от песните, които ще прозвучат в акустичен и различен вариант, са вече превърналите се в родни класики „Ледено момиче”, „100 години”, „Нямаше кой да ни каже”, „Марс”, „Две следи”, „Ако някога” и много други. На тези концерти групата излиза в състав: Димитър Кърнев (акустични китари), Деян Каменов (вокали), Александър Обретенов (акустичен бас), Васил Вутев (ударни, перкусии) и младият и перспективен музикант Радостин Василев (вокали, акустични китари).

Националното акустично турне на D2 вече премина през Велинград, Свищов и Плевен, които показаха своята любов към музикантите. Концертът им в София е на 14 февруари, а до края на месеца D2 ще представят акустичното си шоу в Благоевград на 21 февруари и в Троян на 28 февруари.

Прочетете още