Честито на победителя в "БГ Море с БГ Радио"!

Честито на победителя в
11 Юни 2021

Вече е известна победителката от играта на БГ Радио и Хасиенда Бийч Созопол! Това е Роси Гефен, която бе изтеглена томбола се хиляди слушатели,  които смениха профилната си снимка  във фейсбук между 17 май и 11 юни, като използваха филтъра БГ Море с БГ Радио и отбелязаха  хаштага #БГРадиоМоре!

 

От 17-ти май в продължение на 4 седмици хиляди слушатели се включиха в играта с голяма награда  ол инклузив морска ваканция за двама в Хасиенда Бийч Созопол! Роси Гефен печели една седмица нощувки на пълен пансион в хотела, с включени закуска, обяд и вечеря на блок маса с неограничени напитки и свежи закуски през деня в луксозен хотел на първа линия на плажа!

 

 

БГ Радио си запазва правото да изтегли нов победител, в случай че първото изтеглено с томбола лице не се свърже с екипа ни на тел 0886144662, фейсбук месинджър до официалната страница на БГ Радио във фейсбук или, имейл на ibachvarova@bgradio.net, в рамките на 10 дни от тегленето на томболата на 11 юни в 17 ч. - до 21 юни вклюбително.  Победителят е уведомен чрез фейсбук месинджър и  поименно отбелязване в поста във официалната страница на БГ Радио във фейсбук, обявяващ името му, както и тук, в сайта на БГ Радио.

Прочетете още