Бунт по време на празници - Rebel God e неколедният сингъл на Me And My Devil

Бунт по време на празници - Rebel God e неколедният сингъл на Me And My Devil
29 Декември 2021

Me And My Devil изпращат 2021 с нова песен – Rebel God. Седмият сингъл  на супергрупата е неколедна история за бунт, буден ум и революция на съзнанието и излиза с видеоклип с кадри от лайв изпълнения на бандата.


Rebel God е поредното парче от пъзела със стилово разнообразие, част от предстоящия дебютен албум на Дяволите, който вече e напълно готов за официална премиера догодина. „Rebel God е първият трак, който направихме заедно като група. Беше идея, с която да запалим вътрешния си бунт, за да излезем от зоните си на музикален комфорт. Запали ни за всичко, което сте чули от нас досега и за всичко, което предстои да чуете. "Rebel God" e всеки един от вас,“ споделят Me And My Devil. Продуцент на видеото към Rebel God e Projector Plus, а режисьор – Ангел Каспарянов. Текстът на парчето е на Надя Здравкова, с която групата работи по лириките за целия албум. 

2021 беше знакова за четворката, която взе участие на фест сцените на Muzic Daze и Капана фест и закри първия ден на инди събитието REBEL REBEL. Групата успя да натрупа близо 18К онлайн стрийма и сериозна фен база без нито едно клубно участие. 


Me And My Devil са Васил Първановски /китари, вокали/, Ангел Каспарянов /вокали/, Мартин Стоянов /бас/ и Деян Драгиев – Даката /барабани/.

 

Прочетете още