Купи билет за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021

Купи билет за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021
22 Юни 2021

Билетите за най-бляскавото и дългоочаквано музикално събитие за годината Годишните Музикални Награди на БГ Радио  са вече в продажба!

Церемонията тази година ще се проведе на 17 юли в зала Колодрум, Пловдив и обещава да бъде едно от най - зрелищните и вълнуващи събития за 2021 г. 

Традиционно, на церемонията се връчват отличия за постижения за изминалата година, а наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg. 

На сцената в зала Колодрум ще се качат някой от най – обичаните и популярни лица на българската музика и шоубизнес. Публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най – новите български поп и рок хитове! 

Специалната награда БГ Вдъхновител на името на Ана Мария Тонкова, която се дава за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, тази година ще бъде връчена на Тоника СВ и Стефан Диомов.

Билети за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 се продават в мрежата на Eventim. Децата до 5 години влизат безплатно, но само с родител и без предвидено седящо място. Цената на билет за дете между 6 г. и 16 г. е 25 лв.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2021 се реализират с подкрепата на Община Пловдив, Vivacom и NESCAFÉ® Dolce Gusto.

БЪДИ СРЕД ПЪРВИТЕ! КУПИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ГОДИШНИТЕ МУЗИКАЛНИ НАГРАДИ НА БГ РАДИО ТУК!

Прочетете още