Белослава - гост в „БГ Версия“

Белослава - гост в „БГ Версия“
16 Октомври 2020

Монте Мюзик“ и „БГ Радио“ представят втори сезон на музикалното предаване „БГ Версия“ по БНТ 1.  В него утвърдени и обичани български изпълнители представят някой от най- популярните си песни, но в нова и различена версия. Гост в трети епизод на „БГ Версия“ е Белослава. Тя ще представи специална селекция от едни от най-големите си хитове. Всички в нова версия, специално подготвена за предаването. Сред тях ще са „Между две луни“, „Дай ми време“ и още много страхотни живи изпълнения. На сцената до Белослава застават Антони Рикев и Росен Захариев.

В този епизод на „БГ Версия“ Белослава ще представи Елена Сиракова. Млада и обещаваща певица, за която тя споделя, че имат еднакво усещане за музиката и е била впечатлена от нея още първият път щом я е чула.

В епизода ще видим и седмичната класация на „БГ Радио“ – „Нашите 10“. В нея се представят 10-те най-излъчвани песни в ефира на радиостанцията.

Гледайте „БГ Версия“ всяка неделя от 23:00ч. по БНТ 1. Почитателите на качествената българска музика ще могат да следят предаването и във Facebook и YouTube канала му, както и да чуят новите версии на любимите си песни в ефира на БГ Радио.

С любезното съдействие на мебелен магазин Айко
„БГ Версия“ – различната версия на българската музика.

Прочетете още