Академичен цирк „Балкански“ с ново шоу за 2023 г. - „Калейдоскоп 2“ от 7 април

Академичен цирк „Балкански“ с ново шоу за 2023 г. - „Калейдоскоп 2“ от 7 април
24 Март 2023

Цирковият спектакъл „Калейдоскоп 2” е двайсет и третото авторско сценично шоу на доайенът на българското цирково изкуство - акад. Александър Балкански, продуцент и постановчик на Академичен цирк „Балкански“. В него участват артисти от 8 държави – Италия, Колумбия, Беларус, Парагвай, Украйна, Бразилия, Полша и България.

В програмата зрителите ще се насладят на атрактивни партерни и спиращи дъха въздушни номера, на професионалните ни балерини от Украйна и Беларус, на невиждани от десетилетия изпълнения и много други.

За веселото настроение на децата от всички възрасти ще се грижат двама соло клоуни – любимецът на малките ни почитатели Рико от Полша и слабостта на големите ни фенове - Луис Мила от Бразилия.

Любимият на поколения българи екстремен номер „Глобус на смъртта”, ще се изпълни от шест мотоциклетиста от далечните Колумбия и Парагвай – „Хел Райдърс”!

Академичен цирк „Балкански“ от 12.10.2022 г. е носител на Европейският сертификат за качество Bic Top Label – отличие от специализирана комисия в Европарламента и е своеобразен цирков еквивалент на наградите „Мишелин“, които се присъждат на водещите ресторанти в света! Спектакълът „Калейдоскоп 2“ е включен в Културния календар на столицата.

Академичен цирк „Балкански” е в гр. София от 07.04.2023 на цирковата площадка, парк „Възраждане“, Зона Б-5 Билети на касата на цирка и онлайн на: circus-balkanski.eu Тел. за информация: 0878/ 57 06 02

 

Прочетете още