Спечели подаръци за здраве от БГ Радио и Lactoflor!

В сезона на дългите слънчеви дни и дългоочаквана ваканция, БГ Радио и Lactoflor ще си говорят за ползата от пробиотиците - полезните бактерии, без които не можем.
Всеки делничен ден, в периода от 25-ти до 31-ти юли 2017, във фейсбук страницата на Стартер Симо и Богдана ви задават един въпрос свързан с полезните свойства на пробиотиците и продуктите на Lactoflor. Всеки ден трима от участниците дали верен отговор, ще печелят по един комплект Lactoflor на път – пробиотиците за цялото семейство. Всеки комплект съдържа LACTOFLOR OPTI6, LACTOFLOR KIDS, и мостри на LACTOFLOR ENTERIC ECOL, LACTOFLOR NATURAL FIBERS

Как да подсилим имунитета си, да имаме здрав стомах, да се възстановим по-бързо след боледуване и как да предпазим децата от летните вируси ще научите в сайта на Lactoflor!

Включете се в играта в официалната страница във фейсбук на Стартер, сутрешното шоу на БГ Радио със Симеон и Богдана и нека лятото е щастливо за цялото семейство!

 

Продуктите са все по-достъпни и днес на пазара се предлагат разнообразни форми, съобразени с различните нужди за прием – подуване, диария, запек, летни вируси и др.  

Lactoflor предлага пълна гама от пробиотици, които могат да се приемат ежедневно. Те съдържат напълно натурални и полезни живи бактерии, изолирани от екологично чисти райони от българската природа. Ежедневно приети в достатъчно количество, микроорганизмите влияят изключително благотворно на човешкия организъм като спомагат за балансиране на чревната микрофлора.

Пробиотиците се справят отлично с дисбаланса в стомаха и помагат за укрепване на имунната система и здравето ни. Благодарение на Lactoflor вредните вещества се изхвърлят по-бързо от организма. По този начин броят на токсините намалява и стомашните проблеми отшумяват по-лесно.

Lactoflor предлага богата гама от пробиотици с мощно действие. Продуктите съдържат 100% натурални съставки от българската природа, което осигурява доброто им усвояване от организма.