Кажи на Стартер кое е твоето най-сладко събуждане и играй за матрак Симеонов!

С целувка? С любима песен? А може би с изненадващ подарък? Каквото и да е твоето най-сладко събуждане, разкажи ни за него и всяка сдемица това ти носи шанс да спечелиш модерен луксозен матрак от Симеонов! Всяка седмица до 8 юни БГ РАДИО и Матраци Симеонов ти дават възможност да спечелиш нов матрак! Включи се в играта "Най-сладкото събуждане" като ни разкажеш история на твое незабравимо събуждане. Всека сутрин Симо и Боги споделят най-очарователните истории на сладки или романтични събуждания, които сте ни разказали, а всеки петък в Стартер с томбола ще бъде определено и обявено името на печелившия от всички участници за седмицата.

Матраци Симеонов предлага само качествени продукти. Фирмата работи по най-високи стандарти и се стреми непрекъснато да усъвършенства производствените си технологии. Вдъхновението за фирма Матраци Симеонов е здравият сън и подновената жизненост. Матраци Симеонов откри тайната на добрия сън – матраци, които прегръщат нежно човека и грижовно отнемат напрежението, натрупано в тялото през деня.

Играта продължава още 4 седмици, като в първата седмица от 14 май до 18 май всички участници имат шанс да спечелят Антицелулитен Топ матрак Симеонов, от 21 май- 25 май може да спечелите Топ матрак Симеонов Минералс, от 28 май- 1 юни може да спечелите Антицелулитен матрака от 4 юни до 8 юни наградата е Матрак Симеонов Минералс.

Матрак Симеонов Лукс на 13 април си спечели Ивелина Велева от Велико Търново, на 20 април Матрак - Симеонов Антицелулитен спечели Ваня Маринова от Варна.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!