Спечелете зимно яке и уикенд в Пампорово с БГ Радио и BURNiT!

Всеки делничен до 20 септември БГ Радио и пелетни котли и камини BURNiT ви дават възможност да спечелите в зимно яке Burnit,  Регистрирайте се и отговорете правилно на въпроса и всеки делничен ден един от всички, дали верен отговор, ще спечели дневната награда.- зимно яке с марка Burni. А в края на играта, на 21 септември с томбола ще бъде изтеглено името на един от всички участници дали верни отговори, който ще спечели уикенд за двама в хотела на олимпийската шампионка и председател на БФ по Биатлон - Екатерина Дафовска в Пампорово! Наградите се предоставят от пелетни котли и камини Burnit!

Фирма NES Ltd. e основана в гр. Шумен и е специализирана в производството на изделия с търговски марки SUNSYSTEM и BURNiT, ползващи алтернативни източници на енергия, щадящи околната среда. Повече за продуктите с марка BURNiT може да намерите в тук.

Имената на регистрираните участници, спечелили зимно яке Burnit до момента:

Павлин  Табашки от София
Камен Костадинов от Варна
Янко Янков от Силистра
Бонка Янкова от Димитровград
Ивета Росманова от Плевен
Вилислава Цочева от Троян
Михаил Йорданов от София
Димитър Димитров от Бургас 
Анета Конова от Видин


В дневната томбола и томболата за голямата награда влизат всички регистрации съдържащи верен отговор на дневните въпроси. Позволено е участието на едно лице повече от веднъж на ден.

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!