СПЕЧЕЛИ МОРСКА ВАКАНЦИЯ ЗА ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ! ИГРАТА ПРИКЛЮЧВА В ПЕТЪК!!

Предизвикай себе си и отрий магията в кутията на сладолед FAMILIA! Освежи деня си от самото начало и може да освежиш лятото за цялото семейство!

Включи се в новата игра в "Стартер" - "Магия в кутия" и всяка сутрин до 21 юли можеш да спечелиш две кутии  сладолед от новия вкус Familia Hazelmood!

В  края на играта един от всички регистрирани ще спечели и голямата освежаваща награда -  лятна ваканция за цялата фамилия в Созопол! Томболата с името на победителя ще изтеглим в понеделник, 24 юли в Стартер!

Всяка сутрин в Стартер Симо и Боги описват предмета, който са скрили в кутията от сладолед FAMILIA. Ако познаеш какъв е предмета - печелиш дневната награда! За да се включиш, регистрирай се ТУК и слушай Стартер всяка сутрин, защото Симо и Боги може да се обадят точно на теб!

Да откриеш Магията в малките моменти с най-близките е най-ценното в забързаното ежедневие. Миговете са по-вълнуващи, когато ги изживяваш с онези, които те разбират и обичат най-много. Затова се търсим един друг и имаме нужда да споделяме нашето общо щастие

.

FAMILIA предлага вълнуващо разнообразие от освежаващи сладоледи с нежна текстура на достъпна цена. Чудесен начин да релаксирате, да отворите сърцата си за любимите хора и всеки ден да изживявате по един специален момент заедно.

Животът е по-вълнуващ с твоята Familiа!

 

Наградата включва 6 нощувки за четиричленно семейство с включена закуска в хотел Корал в гр. Созопол в периода между 21.08 и 08.09 г. Наградата не подлежи на подмяна с паричната и себестойност.  Дължимият данък е за сметка на спечелилото лице, като организаторите БГ Радио имат задължението да издадат бележка на спечелилото лице. То следва да го декларира впоследствие в годишната си данъчна декларация. От наша страна ще уведомим счетоводството и на физическото лице, спечелило награда, ще се предостави документ от платеца на наградата или от лицето, което я предоставя, от който документ да е видна стойността на наградата. Документът е по образец. Отговорността догодина за деклариране на печалбата е изцяло на получателя на наградата.

 

Играта не е активна!