ГЛАСУВАЙ ЗА СТОТЕ ЛЮБИМИ БЪЛГАРСКИ ПЕСНИ ЗА ПЪТУВАНЕ!

В разгара на сезона на пътуванията БГ Радио и Shell ви канят заедно да съставим първата класация за любими български песни за пътуване!  Включете се още сега, като предложите заглавията на три български песни, които обичате да слушате, когато пътувате и слушайте БГ Радио на 25 и 27 август, когато стоте песни, получили най-много от вашите гласове ще прозвучат от 100 до номер 1! Повторение на класацията ще може да чуете и в следващия уикенд на 2 и 3 септември.

Всеки петък от 17 и неделя от 19 ч. БГ Радио ще ти прави компания в колата със специална подборка на най-харесваните песни за пътуване, предложени от слушателите до момента!

Можете да участвате в гласуването до 24 август включително.


И това не е всичко! Всеки ден трима от гласувалите, които са дали верен отговор на седмичния въпрос на Shell ще печелят ваучери на стойност 25 лв за гориво от Shell!

Включете се гласуването и нека заедно съставим първата класация за любима българска музика за пътуване, защото музиката е най-добрата съставка за всяко пътуване така, както качественото гориво, с най-висококачествените съставки е най-важното за работата на двигателя на автомобила!

За да бъде вашето пътуване максимално комфортно и да работи с оптимална ефективност двигателят на вашия автомобил, Shell създаде нова технология DYNAFLEX - резултат от повече от пет години усилена работа и десетки хиляди часове проучвания, проведени от експертите на Shell в центъра по научноизследователска и развойна дейност на компанията. Новата технология се съдържа в пълната гама горива и вече се предлага във всички бензиностанции Shell в страната. Това е третото поколение горива с добавки, които Shell лансира на българския пазар като резултат на стремежа на компанията да усъвършенства качеството на продуктите, които предлага в световен мащаб.

Новата технология DYNAFLEX е и в основата на премиум горивата Shell V-Power, които са създадени за върхово представяне и ефективност на двигателя. Подсилената формула на бензина Shell V-Power съдържа 3 пъти повече почистващи и намаляващи триенето съставки от обикновения бензин и 20% повече почистващи съставки от досегашния Shell V-Power. Това е единственото гориво, съвместно разработено и препоръчано от Ferrari!
Научете повече за висококачествените горива от най-ново поколение  основани на иновативната DYNAFLEX технология тук