Спечели покана за промоцията на втория самостоятелен албум на Михаела Филева на 29 май

Спечели покана за промоцията на втория самостоятелен албум на Михаела Филева на 29 май
23 Май 2018

На 24 май Наско от Любими песни за любими хора ти дава уникалната възможност да спечелиш двойна покана за промоцията на втория самостоятелен албум на Михаела Филева - "Нова страница"

Включете се в играта като кажете на Наско в ефир коя е вашата любима песен на Михаела Филева или напишете като коментар любимата си песен в официалната фейсбук страница на Любими песни за любими хора. Имената на тримата късметлии ще бъдат обявени в ефир. 

Михаела Филева ще представи своя втори самостоятелен албум - "Нова страница" на 29 май, сряда от 19:00 ч. в столичен клуб. Михаела ще излезе на сцената заедно с музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов и Васил Вутев, за да представи за първи път на живо своите най-нови песни.

Феновете ще могат да чуят за първи път на живо новите парчета от албума, както и най-големите хитове на певицата. Михаела Филева ще отвори една красива „Нова страница” за своята музикална кариера с най-добрите песни от изминалата 2017 година, сред които няколко колаборации с хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’и Martz, плюс 6 чисто нови и неиздавани парчета.  

Допълнителна информация за събитието във Facebook.

Прочетете още