Дългосрочен проект за българите, избрали успеха в България.

Дългосрочен проект за българите, избрали успеха в България.
3 Май 2016

"Строим пътища към Българи"я заедно с „Трейс Груп Холд“ АД - проект за българите избрали успеха в България!

БГ Радио съвместно с „Трейс Груп Холд“ АД стартира проект, в който ще запознаем слушателите с историите на българи, с успешно образование и кариера в чужбина, избрали да се върнат, за да продължат успешното си развите в България. По този  искаме да покажем, че успешната реализация в България е възможна!

Всяка седмица до края на ноември 2016 г., БГ Радио ще запознава слушателите си с един българин, избрал да работи в България, след успешна реализация в чужбина. Слушайте интервютата с изключително интересни млади успешни българи  всеки четвъртък в Стартер, както и в “Без калории” и “Любими песни за любими хора” с повторения през почивните дни.

ЧУЙТЕ ИСТОРИИТЕ НА УСПЕШНИТЕ БЪЛГАРИ, КОИТО ПРЕДСТАВИХМЕ В ПРОЕКТА ДО СЕГА ТУК

Защо решихме да направим тази кампания? Защото за да бъде успешна България, ние, българите, трябва да сме успешни в родината си.

България е страната с най-бързо намаляващо население в ЕС. Намалява не само броят на трудоспособните хора, но и броят на тези, които могат да осигуряват грижи за по-възрастните, Към края на 2014 г. според официлните данни българите работещи в България /2 200 000/ са по-малко от българите работещи в чужбина -  2 500 000

Ето защо, заедно с партньора ни в кампанията „Трейс Груп Холд“ АД решихме да разкажем историите на българите, избрали да се завърнат и да продължат успеха си в родината, за да покажем, че успехът в България е възможен!

Повече за партньора ни в кампанията „Трейс Груп Холд“ АД:

На 19 декември 2016 г. Трейс  отбелязва 20-ата годишнина от  старта на компанията като холдингова структура. Трейс Груп Холд е българска компания, която успешно развива своята дейност на европейския строителен пазар

„Уважение, провокиране, изграждане- това са принципите, които следваме в Холдинга, в отношението си към хората  в структурата.  Да работиш по - умно се цени повече от това да работиш по - упорито т.е. за мен е особено важно хората да са мотивирани, креативни, да се вълнуват от това което правят. В екипната работа, добрите „играчи“ са ангажирани и фокусирани върху проблема или проекта, не върху себе си.“ казва проф. Николай Михайлов, председател на  СД на Трейс Груп Холд.

Водещ принцип във философията на  „Трейс Груп Холд“ АД е, че служителите са тези, които ни правят различни и допринасят за успеха на компанията година след година. Желанието на мениджърския екип - изпълнителните директори Мирослав Манолов и инж. Боян Делчев, е да успяваме да постигаме целите си заедно и така да развиваме култура на високо представяне фокусирана върху разнообразието, иновативността и растежа. В компанията работят около 3000 служителина средна възраст 33 години, като 30% работят в София и 70% - в страната,  Република Сърбия и Чехия.

Нека следващите 25 години младите хора, избрали да реализират мечтите си в България да подреждат света си дръзко, с устрем и  фантазия. „Трейс Груп Холд“ АД е от Компаниите, които носят силата на българския дух и го защитават. Водещо желание на групата е е да отправя позитивни послания и да върви уверено с   вяра в доброто.“

Прочетете още