Александър Байчев представя най-новата си песен

Александър Байчев представя най-новата си песен
21 Ноември 2016

Александър Байчев от "Гласът на България" записа нов сингъл, с който се надява да спечели сърцата на родните меломани. Песента "Ти да си до мен" е модерно поп парче, което разкрива Алекс в изцяло нова музикална посока. Байчев, който от началото на учебната година е и преподавател по пеене в НМУ "Любомир Пипков" сам написва музиката на " Ти да си до мен”, текстът е дело на неговия колега и добър приятел Лазар Кисьов, а страхотния аранжимент идва като подарък от Християн Иванов, който изучава психология с музикални науки в абърдийнския университет в Шотландия.

 Зад гърба си Байчев има над 40 награди от национални и международни конкурси.Някои от наградите му включват награда за „Най-добър глас ”на конкурса „Малкият принц” – Букурещ .

Александър Байчев е и  един от вокалите в бой бандата " Групата" , която се появи на музикалната сцена през 2007 година и остави 4 успешни трака и албум след себе си.

През 2012 година атакува музикалните чартове с денс парчето „Искаш ли от това” , а през 2015 пусна и песента  „Вместо мен.”

Днес "Ти да си до мен" премиерно ще бъде представена в ,,Любими песни за любими хора“

Тагове: Нова песен

Прочетете още