Стартер те кани в Музея на илюзиите!

От 26 май до 29 май Музей на илюзиите и Стартер ти дават възможност да спечелиш вход за двама в Музея на илюзиите в София! Включи се в играта като отговориш правилно на дневния въпрос в официалната фейсбук страница на Стартер. Това не е илюзия - всеки ден един печели място за това фантастично място!

Музеят на илюзиите в София е част от европейска група музеи, която е основана в Литва. Състои се от илюзии, които са свързани с оптически измами и възприемане на перспективите. Музеят цели да представи един по-богат и по-качествен метод на обучение по забавен начин – обяснява Виолета Попова от мениджърския екип.

Музеят е разделен на няколко зали: историческа зала с различни картини, зала с оптически илюзии, стая с фосфорен тапет, в която хората могат да рисуват със светлина или да оставят отпечатъка на сянката си върху стената.

Увлекателно, забавно и изпълнено с изненади преживяване. Музеят е една нестандартна разходка в света на илюзиите. 400 м2 със завладяващи илюзии, прекрасна атмосфера и услужлив персонал!