Спечели специално селектирани вина от Вила Ямбол!

Щедри като пищната есен, БГ Радио и Вила Ямбол ти дават възможност да получиш прекрасни подаръци!

Всеки делничен ден до 30-ти ноември  ви даваме шанс да спечелите две бутилки вино Вила Ямбол, специално селектирани за Вас – нашите слушатели, защото ВИНОТО е идеалното допълнение към уютната вечеря, особено когато е от Вила Ямбол!

Всеки слушател на предаването Любими песни за любими хора, над 18 годишна възраст, който се обади да поздрави хората, с които би искал да изпие чаша вино Вила Ямбол, ще участва в томбола в края на предаването. Другият вариант за участие е във фейсбук страницата на Любими песни за любими хора като в коментар под поста на играта напише името на човека, с когото би искал да сподели чаша вино Villa Yambol. 

Вила Ямбол“ е най-старата изба в Южна България с традиции във винопроизводството от 1924 година. Днес производителят е сред лидерите на пазара, водещ износител на качествени български вина в чужбина и сред най-награждаваните родни винарни на световни конкурси. Всичко започва от специалното внимание и ежедневните усилия по отглеждането на гроздето, защото както казват добрите винари – „хубаво вино се прави от хубаво грозде”. Тайната, ако може да се нарече така, е усърден труд, любов и уважение към региона и принципите за правене на вино, като едно от най-големите предимства е фактът, че производителят управлява близо 10 000 дка лозови масиви, което позволява гъвкавост и контрол на гроздето.

„Вила Ямбол” работи както с познати и обичани сортове, така и с типично български. Компанията залага на Шардоне, Совиньон Блан, Мускат, Сира, Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран, Пти Вердо, Мавруд.

Енолозите от „Вила Ямбол“ твърдят, че вината са вкусни самостоятелно или в съчетание с храна, но задължително в компанията на любими хора!