Кажете най-сладкото "Обичам те" с шокограма!

Защото тя е най-сладката! Защото ти идва да го изядеш от любов! Защото обичаш своята половинка като любим белгийски шоколад! За тези и за още много причини да си влюбен, БГ Радио и KAKAO.BG ти дават възможност да подариш шокограма - любовно послание изписано с великолепен първокласен шоколад! 

Участвай в играта от 4 до 10 февруари включително като се регистрираш и напишеш послание към любим човек, на когото искаш да подариш шокограма! Всяка вечер Наско чете романтичните ви послания, а всеки ден двама от вас печелят любовна шокограма, с която могат да зарадват своята половинка за празника на влюбените! Шокограмата на KAKAO.BG е изписана от шоколадови букви и блокчета от премиум белгийски шоколад и пресни съставки!

KAKAO.BG са отдадени на шоколатиерското изкуство от 2009 година. Освен шокограмите, в онлайн магазина може да поръчате разнообразни подаръци от шоколад, шоколадови фигурки, направи-си-сам шоколад, шокограма с послание по ваш избор, фигурки с лично послание, шоколадови бонбони и фирмени подаръци.  Ръчно изработени от майстори шоколатиери и винаги с пресни продукти нашите изделия оставят ярък спомен, предизвикват незабравими емоции и доставят наслада.  

Кажете най-сладкото  "ОБИЧАМ ТЕ" с магията на майсторите на шоколада от KAKAO.BG!

Ето и спечелилите:
04.02 - Тодор Стоянов и Георги Геров
05.02 - Тихомир Братованов и Марионита Георгиева
08.02 – Мария Боева и Михаил Йорданов
09.02 - Йоана Ватова и Красимира Панайотова
10.02 - Стоян Стоянов и Милка Иванова

Играта не е активна!